Translate

2012. június 9., szombat

Veszprémi kórház

Édesanyám sajnos három hete  kórházba került. A Balatonon elesett és a fejét agy cserép szélébe ütötte meg. Hála Istenek eszméletét nem vesztette el ,így kihívta a mentőket és a veszprémi kórházba vitték.
Mi után CT vizsgálatot elvégezték mondván semmi baja 8órát ültették egy széken éjszaka és reggel hazavitték.Kb. egy óra múlva megjelentek a mentősök,hogy ne mozogjon és azonnal jöjjön velük vissza, mert nyakcsigolya törése van.Hiába kérte a nővéreket orvosokat ,telefonáljanak a lányának/nekem/ aki egészségügyben dolgozik, nem tették meg.szerencsére azt figyelembe vették ,hogy ne vigyék el Győrbe, mert Fehérvári.
Így kikötött a székesfehérvári idegsebészeten ,ahonnan az orvos rögtön feltudott hívni és elmondani, mi történt.Ezzel az orvossal én nem dolgoztam együtt mégis képes volt a telefonra.Ellátták, segítették., gondozták becsülettel, odafigyeléssel.Most Csákváron van,ahol szintén nagyon figyelmesek Vele!!
 
A múlt hétvégén kicsit kimozdultunk a családdal,jó volt mert az elmúlt hetek nehezek voltak. Ez az érdekes virágú fa a kastélyparkban volt.
Hévízen voltunk és Keszthelyre is átmentünk.Épp rendezvény volt a Kastélyban.

Haza érkezvén  nagy fiam cserkészfogadalmára igyekeztünk.


És ime a tácosaim is akiknek előző héten volt szereplésük.